Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Мадона: допуснах грешка, давайки телефон на 13 годишните си деца

 

Пред британското издание  на “Vogue“ поп- кралицата на всички времена- Мадона, признава:

 

„…Направих грешка, когато дадох телефон на по-големите си деца, когато бяха на 13. Това наистина сложи край на връзката ми с тях. Ние общуваме, но не както преди. Сега телефоните са неразделна част от живота им…“  : Интервюто на Мадона за Vogue

Според Мадона дъщеря ѝ Лурдес е по-талантлива от нея, но социалните медии и богатството, в което е отгледана са я отказали да преследва мечтите си.

 

Въпросът не е „ЗА“ или „ПРОТИВ“ технологиите, а по- скоро до начина и времето в, което те попадат в ръцете на децата ни.

За да не повтарям излишно гледната си точка, като психолог и баща по въпроса, публикувам едно обширно интервю по темата, което бях дал преди време за наше електронно издание:

Мобилните телефони и влиянието им върху семейството

Ползотворно четене!

Автор:

Стоилов

Валентин Стоилов е бакалавър по психология, магистър по семейна терапия и консултиране на лица с увреждания към Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. От 1999 година работи като детски психолог и педагог, от 2002 година и като терапевт към група за индивидуална психоаналитична психодрама. Редовен член е на Българска асоциация по психотерапия и БАПО. Управител на „Детско развитие“ ЕООД. Семеен, баща на тийнейджър.

No Comments

Post a Comment