Училищна готовност 2 в 1

Училищна готовност 2 в 1

Преди началото на новата учебна година е подходящото време да се помисли за адаптацията на бъдещите първокласници. По този повод отваряме пространство, специално предназначено за тях, малките ученици, както и за вас, техните родители.

На 1 и 2 септември, както и на 8 и 9 септември имате възможността да се възползвате от комплексна услуга с фокус изследване на готовността на Вашето дете за училище. В нея се включват:

  1. Индивидуално провеждане на Тест за училищна готовност с детето, в рамките на 30-45 минути (за повече информация тук).

  2. Консултиране на родителите и детето от детски психолог по отношение на техните вълнения и въпроси около този преходен период в живота на семейството.

  3. Обработка на резултатите в рамките на 30 минути и обсъждането им с родителите непосредствено след консултацията.

Целият процес по изследването е в рамките на 1,5-2 часа.

Цена на услугата: 50 лв.

За записалите се до края на август: 40 лв.

Записване: 0896 069 993; 0899 886 130

 

 

Тест за училищна готовност – Елена Мечева (за повече информация тук)

Консултации – Михаил Михайлов (за повече информация тук)

Адрес: гр. София, ул. Цар Самуил 28А


Автор:

Михаил Михайлов

Михаил Михайлов е завършил магистратура "Клинична и консултативна психология" към Софийски университет "Св. Климент Охридски". Неговата тясна специализация е в детско- юношеското консултиране и консултиране при тежки раздели и загуби. Асоцииран член на "Българска асоциация по психоонкология". Съосновател на сдружение "Пространство за мен".

No Comments

Post a Comment