„Форум бременност и детско здраве“

Вижте целия видео запис:

Форум „Бременност и детско здраве“

Тази година най-големият форум, насочен към бъдещи и настоящи родители – „Форум бременност и детско здраве“, организиран от Puls.bg, ще се проведе за шести път в София – на 13 и 14 май в Sofia Event Center.

По традиция събитието дава актуална и достоверна информация от първа ръка по въпроси, свързани с бременността, раждането и отглеждането на детето. Лекторите, с които работи Puls.bg, са изявени специалисти в своята област, а форумът е успешна формула за намаляване на дистанцията между медицинските специалисти и семействата, здравната система и пациентите.

По една от важните теми на събитието – психологическото състояние на бременните, младите майки и децата – в „България сутрин“ коментираха Красимира Хаджииванова – една от създателките на популярния блог „Майко Мила“, който е партньор на форума, и психологът  Валентин Стоилов.

Програмата на форума е пълна и двата дни, а желаещите да се запишат могат да го направят онлайн на http://events.puls.bg/. Входът е безплатен.

„Много често родителите, особено младите, смятат, че нямат нужда от такава информация. Приемат за нормално да отидат на шофьорски курс, но на такъв форум за това, какво ги очаква, като родители – не“, обясни  Валентин Стоилов, който ще е сред лекторите на събитието по темата за ранното детсво.

 

Автор:

Стоилов

Валентин Стоилов е бакалавър по психология, магистър по семейна терапия и консултиране на лица с увреждания към Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. От 1999 година работи като детски психолог и педагог, от 2002 година и като терапевт към група за индивидуална психоаналитична психодрама. Редовен член е на Българска асоциация по психотерапия и БАПО. Управител на „Детско развитие“ ЕООД. Семеен, баща на тийнейджър.

No Comments

Post a Comment